Despre noi

Te invitam sa rasfoiesti propunerile noastre de balustrade si scari din inox, realizate din metale in combinatie cu mai multe materiale. Toate produsele noastre sunt unice si ingenioase si pot fi incadrate in orice interior si design.

Echipa noastra de specialisti se adapteaza la toate cerintele pe care clientul le are. Ralizam balustrade, scari si diverse alte confectii metalice din inox sau din otel, la o calitate net superioara celor existente in acest moment pe piata.

Acest lucru se datoreaza atat priceperii si indemanarii noastre cat si materialelor foarte importante pentru un proiect durabil si care si-au dovedit calitatea in timp.

Ne definim ca producator de confectii metalice, care incearca la fiecare lucrare executata sa raspunda cat mai bine cerintelor clientilor si a celor de pe piata, astfel incat sa ne largim aria de produse cat mai mult. In acest sens ne ocupam de realizarea balustradelor de scara de blocuri, scari de inox, accesorii barca inox, mesa de lucu din inox, mese din inox, diverse obiecte din inox de calitate premium.

Toate produsele noastre se ridica la cele mai inalte standarde si se adapteaza cerintelor specifice proiectului, in functie de toate detaliile pe care le stabilim impreuna.